Vervoeg ons team van meer dan 100 creatieve breinen

Werken op een plek waar inspiratie en stimulans in overvloed aanwezig is? Welkom in ons hoofdkantoor: gelegen in hartje Antwerpen, met een fantastisch uitzicht op het kabbelende Scheldewater én vlakbij het MAS.

Bekijk onze openstaande vacatures
DNA en waarden icapps

Onze medewerkers, die zijn de core van icapps. Met meer dan 100 enthousiastelingen werken we dagelijks samen aan mooie producten en de digitale groei van zowel icapps als onze partners. En wat zouden we zijn zonder onze icapps’ers? Die mooie mix van mensen met uiteenlopende kwaliteiten, dat zorgt dagelijks voor een gezonde portie magie. Neuzen die in dezelfde richting wijzen, dat is waar we bij icapps voor gaan. En ons DNA is de perfect leidraad doorheen dit verhaal.

icapps facts & figures

Meet the team

Icapps Meet Ad DSC01220

PHP Developer: Ad

Als PHP Developer bij icapps heb ik een enorm gevarieerde, uitdagende job. Ik kom dagelijks zowel intern als extern met verschillende partijen in contact en krijg de mogelijkheid om mijn skills verder te ontwikkelen. Een top bedrijf, met een warme cultuur!

willen node.js developer job

Node.js Developer: Willem

Als Node.js developer werk ik onder de motorkap van een product. Dat betekent dat ik aan alles werk wat je in de applicatie zelf niet ziet, denk aan het bouwen van backends en het leggen van API’s die ervoor zorgen dat alles mooi integreert met iOS, Android en web applicaties.

Android Development: Evert

Android Developer: Evert

Ik ontwikkel en onderhoud verschillende Android apps voor klanten als Bol.com en Fibricheck. Best wel coole projecten als je ‘t mij vraagt! Android is mijn passie en ik toen ik 12 jaar oud was, wist ik al dat ik Android developer zou worden.

Icapps Vacaturevideo i OS DSC02016

iOS Developer: Naomi

Ooit ben ik bij icapps gestart als stagiaire en ondertussen werk ik hier al 4 jaar als iOS developer. Doorheen de jaren heb ik de kans gekregen om heel wat bij te leren, de meest uitdagende projecten aan te gaan, en met waanzinnig enthousiaste klanten samen te werken. Toen ik hier als stagiaire begon, voelde ik al dat het een "match made in heaven" was; de sfeer, de collega's, de uitdagingen, bij icapps zit het allemaal goed!

Flutter developer koen

Flutter Developer: Koen

4 jaar geleden begon ik als Android developer en ondertussen mag ik mezelf ook Lead Flutter developer noemen. Dagelijks hou ik me bezig met het ontwikkelen van applicaties waar we heel wat uit leren en veel klanten gelukkig mee maken. Development is echt mijn passie, ik ben daar ook regelmatig mee bezig in mijn vrije tijd.

Benieuwd of icapps bij jou past?
Ontdek het via Company Match!

Check je match met icapps

Een passie voor het digitale,
een hart voor het menselijke

Icapps afterworkYoga session jobsIcapps Rode Duivels
Icapps Team Pixel Pack GolfIcapps Team Pixel Pack Golf
icapps jobs, teamIcapps marketing golf