Flutter Developer

Naar de Flutter vacature

Hi, ik ben Koen

Ik ben 4 jaar geleden bij icapps gestart als Android developer en mag mezelf ondertussen ook Lead Flutter developer noemen. Dagelijks hou ik me bezig met het ontwikkelen van applicaties waar we heel wat uit leren en veel klanten gelukkig mee maken. Development is echt mijn passie, ik ben daar ook regelmatig mee bezig in mijn vrije tijd. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe dingen, zo ben ik onlangs gestart met squash.

Icapps for good hackathon IMG 1777 2

Ik solliciteerde bij icapps...

toen ik recht van school kwam. Op KDG kwam Wouter Martens, onze vorige CTO, een infosessie geven over icapps en ik was eigenlijk direct verkocht. Om eerlijk te zijn heeft die video van het teamweekend daar een grote rol in gespeeld. Die losse sfeer en de manier waarop collega’s als vrienden met elkaar omgaan, dat was leuk om te zien. Nu ik 4 jaar bij icapps werk en al heel wat teamweekends en -events heb meegemaakt, kan ik verzekeren dat het effectief zo plezant is als het eruit zag!

Work hard, play hard. Daar kennen ze hier wat van ;)

Icapps Vacature Videos Fotos DSC01748

Mijn dagelijks takenpakket bij icapps...

is heel gevarieerd. Ik hou me zowel bezig met het developen van features als met het maken van inschattingen voor klanten die een digitaal product bij ons willen ontwikkelen. Ik bouw mee aan applicaties, fix bugs, doe de aftercare van producten die we eerder gebouwd hebben, …. Natuurlijk groei je wel in je takenpakket doorheen de jaren. In het begin van mijn carrière voelde ik mij bijvoorbeeld nog niet zeker genoeg om inschattingen op te maken. Maar ondertussen heb ik een goed zicht op de workload per product. Dat is wel fijn, die kans krijgen om te groeien op verschillende vlakken.

Icapps for good hackathon IMG 1942

De leukste aspecten van mijn job?

Sowieso samenwerken met collega’s. Bij icapps staat iedereen open voor feedback, wat zorgt voor vlotte communicatie. Er is altijd ruimte voor verbetering en je merkt dat iedereen daar aan wil bouwen. Nóg betere producten ontwikkelen, daar gaan we samen voor. Uiteraard zijn de coole projecten waar we aan werken ook part of the fun! Daar horen wave-a-cab en Bolero bijvoorbeeld bij. Allebei applicaties die technisch best wel een uitdaging waren en een impact hebben op het leven van de gebruikers.

Waar ik zelf “ambetant” van kan worden is wanneer ik ergens tegenaan loop en er zelf de oplossing niet voor kan vinden. Frustrerend! Ik blijf dan zoeken tot ik het gevonden heb, en wanneer dat moment er is, dan is dat natuurlijk een zalig gevoel.

Als ik mezelf zou moeten scoren:

Koen score