Hi, ik ben Naomi

Ooit ben ik bij icapps gestart als stagiaire en ondertussen werk ik hier al 4 jaar als iOS developer. Doorheen de jaren heb ik de kans gekregen om heel wat bij te leren, de meest uitdagende projecten aan te gaan, en met waanzinnig enthousiaste klanten samen te werken. Toen ik hier als stagiaire begon, voelde ik al dat het een "match made in heaven" was; de sfeer, de collega's, de uitdagingen, bij icapps zit het allemaal goed!

Icapps for good hackathon IMG 2015

Een doorsnee dag bij icapps...

is voor mij een hele dag programmeren. Ik breng mijn dagen vooral door met het schrijven van code en het ontwikkelen van digitale producten voor verschillende klanten. Elke dag starten we met een stand up samen met het team, hier bespreken we waar we die dag aan zullen werken. Aangezien we bij icapps in sprints werken, krijgen we om de twee weken de kans om het product te demo’en aan de klant. Met hun feedback gaan we dan weer aan de slag.

Icapps for good hackathon IMG 1725

Mijn dag is geslaagd als ik...

een ticketje heb afgewerkt. Een bepaalde feature afwerken en die kunnen testen op verschillende devices, dat is best wel cool. Als die feature dan ook mooi werkt, dan geeft dat veel voldoening en is mijn dag weer geslaagd. Ik ben als developer ook wel fan van het visuele aspect van programmeren, dus het is altijd fijn om te zien dat een digitaal product mooi tot zijn recht komt.

Icapps for good hackathon IMG 1692

Mijn meest uitdagende project bij icapps...

is zonder twijfel Bingel Raket. Dat was één van mijn eerste projecten bij icapps en ééntje dat ik mij altijd zal blijven herinneren. De samenwerking met de klant was super, de communicatie verliep vlot, en we kregen heel veel vrijheid. Hun enthousiasme was voelbaar doorheen het project en dat gaf ons steeds weer een boost om er echt een top product van te maken.

Icapps 4

Wat ik op persoonlijk vlak leerde...

Heel veel! Ik ben ooit begonnen als stagiaire dus ik heb al enorm veel bijgeleerd doorheen mijn periode bij icapps. Je leert hier zelfstandig werken, maar je leert ook dat een team elkaar enorm kan versterken. Daarnaast heb ik geleerd om wat beter met stress om te gaan. En als developer leer ik nog elke dag bij!

Als ik mezelf zou moeten scoren:

Naomi score